Начин на приготвяне
Смесете сухите съставки (кокосово брашно, бадемово брашно, бакпулвера и подправките и разбъркайте.
Настържете тиквата на едро ренде и я сложете в купа.
Прибавете последователно към нея яйцата, разтопеното кокосово масло и сиропа от агаве.
Разбъркайте и започнете да добавяте от сухата смес.
Накрая прибавете нарязан на ситно шоколада
Покрийте правоъгълна форма за печене с хартия и прехвърлете сместа за сладкиша с тиква, след което заравнете и сложете да се пече в загрята фурна 170°С за 40 минути.
Готовия безглутенов сладкиш оставете да се охлади напълно и след това нарежете.
По желание може да поръсите безглутенов сладкиш с тиква и шоколад с пудра захар.
Коментари