Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер тесто»Италиански сладкиш с круши и горгонзола

Италиански сладкиш с круши и горгонзола

редакция:
Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k16
Италиански сладкиш с круши и горгонзола2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • бутертесто - 500 г
  • круши - 4 бр.
  • горгонзола - 200 г сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се размразява и се слага в голяма тава, без да се разточва.

Крушите се обелват, сърцевината се отстранява и плодовете се режат на тънки резени.

Слагат се върху тестото, без да се застъпват плътно.

Поръсват се със сиренето, което предварително се натрошава. Сладкишът се пече 20 минути на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: