Суров райски мус

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
5324k1k5
Суров райски мус
Снимка: Величка Щърбанова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
5
"Охладеният суров райски мус гарнирайте с нар, натрошени ядки или каквото вие желаете, и сервирайте за десерт на коледната трапеза."

Необходими Продукти

  • райски ябълки - 3 бр.
  • мандарини - 2 бр. (малки)
  • какао - 1 с.л.
  • проеин на прах - 20 г с вкус на шоколад
  • ядково мляко - 60 мл или прясно краве
  • мед - 45 г
  • нар
  • ядки - за декорация
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Райските ябълки се измиват, разполовяват се и с лъжица се взима месестата им част.

Мандарините се обелват, отстраняват се семките.

В блендер сложете райските ябълки, мандарините, какаото, протеина на прах, прясното мляко и меда. Блендирайте.

Разпределете съдържанието в стъклени купички или чашки и оставете в хладилника няколко часа да стегне. Препоръчвам да се направи от вечерта за следващия ден.

Охладеният суров райски мус гарнирайте с нар, натрошени ядки или каквото вие желаете и сервирайте.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: