Начин на приготвяне
Смесете продуктите за палачинките и разбийте добре до хомогенна и гладка смес.
Оставете да престои 30 минути в хладилник, след това изпечете средни по големина палачинки по стандартния начин. След всяка палачинка намазнявайте тигана с олио. Огънят трябва да е умерен (от 9 степени на 4-та или 5-та). Печете 3 минути от едната страна около минута от другата. Оставете палачинките леко да изстинат.
За пълнежа на това вкусно предястие, накълцайте на ситно сушеното месо или хамон иберико. Може да смелите в чопър да стане на малки парченца.
Добавете крема сиренето, черния пипер, сметаната и сушения магданоз. Разбъркайте до хомогенност на крема.
Намажете обилно всяка доматена палачинка със сместа и завийте на рулце.
Всяко рулце нарежете на по- малки хапки и подредете в плато.
Сервирайте на празничната трапеза.
Добър апетит!