Коледа в чаша

Коледа в чаша
Снимка: Албена Асенова-Писева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Дните около Коледа често се свързват със сняг, мраз и топла напитка. Горещият шоколад е напитка на коята могат да се насладят както възрастни, така и деца."

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 150 - 200 мл
  • шоколад - 30 г ( черен или млечен)
  • какао - 1/2 ч.л.
  • канела - 1 щипка
  • захар на вкус
  • бита сметана
  • За декорация
  • маршмелоу
  • захарни конфети
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дните около Коледа често се свързват със сняг, мраз и топла напитка. Горещият шоколад е напитка на коята могат да се насладят както възрастни, така и деца.

За да я приготвите кипнете млякото със захарта в подходящ съд. Прибавете начупеният шоколад, какаото и канелата. Разбъркайте и след като се уверите, че шоколадът се е разтопил дръпнете от котлона.

Прехвърлете горещият шоколад в чаша за сервиране. Допълнете чашата със бита сметана и декорирайте с бонбони маршмелоу и конфети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: