Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Пържено зеле по корейски

Пържено зеле по корейски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пържено зеле по корейски1 / 2
04/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Няма как да не го опитате - кисело зеле, приготвено до съвършенство само за минути на тиган"

Необходими Продукти

  • зеле - 1 кг
  • масло - 60 г
  • вода - 100 мл
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на тънки дълги ивици. Запържва се леко в маслото на слаб огън.

Добавя се гореща вода и сол. След като водата се изпари изцяло, се добавя останалото масло.

Задушава се 4 минути и е готово за сервиране.

Може да се поднесе като гарнитура към свинско или пилешко месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: