Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна салата»Копенхагенска салата с риба и ябълка

Копенхагенска салата с риба и ябълка

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Копенхагенска салата с риба и ябълка1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"И Нобеловата награда в областта за най-свежо и необикновено вкусна салата отива при ... тази"

Необходими Продукти

  • сьомга - 300 г
  • кисели краставички - 1 бр.
  • домати - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • ябълки - 1 бр.
  • майонеза - 100 г
  • горчица - 2 с.л.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се сварява в малко вода и се нарязва на парчета.

Краставичката, доматите, лукът и ябълката се режат на кубчета.

Смесват се и се добавя рибата.

Майонезата се смесва със солта и горчицата и с тази смес се покрива салатата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: