Френски рибарски сандвич

18/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо746
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Питките се разрязват на две. Отвън се натъркват с чесън, отвътре се поливат със зехтин. Поръсват се със сол.

Доматът се реже на кръгчета и във всяка питка се слагат по 3 кръгчета. Лукът се реже на шайби и се слага върху доматите, след като се запече на скара. Чушката се реже на тънки кръгчета и се слага върху лука.

Отгоре се слагат по 4 рибки и по яйце. Оставя се за 10 минути да попие доматеният сок и се сервира.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар