Начин на приготвяне
Почистете морковите, чушката и лука и ги нарежете на тънки лентички. Нарежете свинското месо на тънки жулиенчета. Поставете свинското в съд и добавете соевия сос и царевичното нишесте. Хубаво разбъркайте и оставете да се мариноват около 30 мин.
Почистете чесъна и зеления лук. Нарежете чесъна на ситно, а зеления лук - на малки парченца.
Сварете нуделите във водата така както е указано от производителя и отцедете.
Загрейте олиото в дълбок тиган на умерена към силна температура на котлона. Запържете маринованите свински жулиенчета за около 15 мин, като периодично разбърквате. Извадете ги от тигана и сипете нарязаните на тънки лентички зеленчуци. Пържете ги около 10 мин, като периодично разбърквате.
Добавете ситно нарязания чесън. Овкусете с малко захар, соса Уорчестър и пилешкия бульон. Добавете разтворената 1 с.л. царевично нишесте в 4 с.л. вода и разбъркайте.
Добавете свинските жулиенчета и нуделите и разбъркайте хубаво.
Гответе, като разбърквате, за да се смесят добре продуктите около 10 мин.
Сервирайте пържени оризови спагети със свинско и зеленчуци горещо, като поръсите с нарязания зелен лук.