Нервозни кюфтета

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
28/06/2018
"Пикантни кюфтета, приготвени от професионалисти за професионалисти! За останалите има и други кюфтета!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции34
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 880
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете месото, а салама нарежете на парчета.

Измийте и почистете от семената чушките, нарежете лука и накиснете хляба в млякото.

Всичко това заедно с месото и колбаса се смила два пъти.

Оставете сместта за постои около час. Прибавете яйцето и подправките и омесете каймата.

Оформят се кюфтета, които се овалват в брашно и се пържат в сгорещено олио.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Русиана Михайлова
Тези кюфтаци ще ги пробвам определено, обичам много люто и няма как да пропусна :)
1
0