Бисквитена торта с лек крем

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Бисквитена торта с лек крем
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 2
17/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • бисквити - 1 опаковка за торта
  • руло - 1 готово
  • еспресо - 1 ч.ч. силно
  • За крема
  • кисело мляко - 200 г цедено
  • сметана - 300 г разбита сладкарска
  • малинов конфитюр - 1 бурканче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кремът се приготвя, като сметаната се разбива, добавя се киселото мляко и конфитюрът.

На дъното на форма за торта се реди един пласт бисквити, натопени в силно еспресо. Отстрани на формата се подрежда рулото, нарязано на парчета.

Сипва се един пласт от крема, като се заглажда добре, да покрие бисквитите. Реди се втори пласт бисквити, крем, бисквити.

Тортата се завършва с един пласт крем.

Покапва се отгоре от конфитюра и се посипва с натрошени бисквити.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка: