Начин на приготвяне
Лесни и полезни сурови бонбони! Първо, искам да кажа, че продуктите може да варират, като количества и вид, ядките може да са орехови или лешници. Фъстъченото масло може да е краве или кокосово.
В купа сипах кокосовото брашно и бадемово, разбърках и добавих ванилията, кокосовите стърготини и какаото, натрошени бадемови ядки и пудра захар.
Разбърках добре и прибавих фъстъчено масло. Предварително го загрях, за да е течно.
Получи се гъсто тесто и сипах две лъжици прясно мляко. Ако ползвате краве или кокосово масло може и да не се наложи прясно мляко, те са по редки, а фъстъченото е гъсто масло.
Оформих сурови бонбони, които овалях в кокосови стърготини.
Бързо, лесно и вкусно!