Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Подлучени зелени домати

Подлучени зелени домати

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Подлучени зелени домати1 / 2
27/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Толкова лесно се приготвят, а вкусът им е невероятен - даваме и на вас супер рецептата за подлучените зелени домати"

Необходими Продукти

  • зелени домати - 3 кг
  • целина - 1 връзка
  • чесън - 3 - 4 глави
  • магданоз - 2 връзки
  • Марината
  • сол - 1 непълна ч.ч.
  • вода - 1 - 2 ч.ч.
  • оцет - 500 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете доматите и ги подредете в трилитров буркан. Между всеки ред поръсете със ситно нарязани листа от целина и магданоз, както и с накълцания чесън.

Кипнете маринатата и я оставете да се охлади.

Залейте с нея доматите, захлупете и дръжте на тъмно. Не се нуждае от претакане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Jelu Stankov
Jelu Stankov
Пропорциите са сгрешени
20.10.2017 22:55