Начин на приготвяне
В купа начупете бисквитите, добавете нарязаните орехови ядки и разбъркайте.
В метален съд налейте млякото и поставете на котлона да загрее.
Прибавете захарта, ваниловата захар, какаото и при непрекъснато бъркане варите до гладка еднородна смес за около 5 минути.
В края добавете нарязаното масло и бъркайте, докато се разтопи и усвои от шоколадовия сос.
Сипете горещата шоколадова смес при бисквитите и разбъркайте добре.
В ринг с диаметър 20 см сипете бисквитената смес и заравнете бисквитената тортичка.
Оставете на хладно за 2 часа да стегне.
След което поръсете с останалото количество орехи и разтопения на водна баня шоколадов кувертюр, за да завършите шоколадовата торта с бисквити.