Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено тофу с розмарин и чесън

Печено тофу с розмарин и чесън

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7985k1k11
Печено тофу с розмарин и чесън
Снимка: Рая Андонова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Печено тофу с розмарин и чесън - бързо, ароматно и вкусно и ще е перфектно да го сложите в салата си"

Необходими Продукти

  • тофу - 200 г
  • царевично нишесте - 1 с.л.
  • розмарин - 1 к.л.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
  • черен пипер - ½ к.л.
  • сол - на вкус
  • зехтин - 1 ч.л.
  • хранителна мая - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тофуто се нарязва на кубчета, които се поставят в купа.

Към тях се прибавят останалите продукти и се разбърква добре.

Изсипват се върху фолио или хартия за печене и се пекат на 200 °C за 20 минути.

След това, ако има нужда, печеното тофу се обръщат от другата страна и се запичат за още 5 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: