Gotvach.bg»Рецепти»Палачинки»Солени палачинки»Солени кето палачинки с авокадо и кашкавал

Солени кето палачинки с авокадо и кашкавал

Солени кето палачинки с авокадо и кашкавал
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
5
"Солени кето палачинки с авокадо и кашкавал - можете да си направите такос с тях и да ги гарнирате с каквото обичат"

Необходими Продукти

  • авокадо - 195 г / 3 бр. добре узряло/
  • кашкавал - 87 г
  • яйце - 1 бр
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете авокадото, махнете костилките и намачкайте с вилица.

Настържете кашкавала и го добавете към авокадото.

Чукнете яйцето, добавете сол на вкус и разбъркайте до хомогенна смес.

Застелете тава с хартия за печене и я намажете със зехтин.

С помощта на лъжица си гребвайте от сместа и оформете кръгла форма.

Печете кето палачинките в загрята на 180 °C фурна до готовност.

Можете да си направите такос с тях и да ги гарнирате с каквото обичате.

Да ви е сладко с моите диетични солени кето палачинки с авокадо и кашкавал!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: