Начин на приготвяне
Разтопете маслото на котлона и след това добавете сухото мляко. Бъркайте до леко покафеняване на сместа и към нея добавете какаото. Разбърквайте, докато се получи хомогенна смес.
След това отстранете съда от котлона и добавете нарязания готварски шоколад. Бъркайте, докато се разтопи, и след това добавете олиото и отново разбъркайте, за да се смеси с другите продукти.
Докато сместа изстива, в купа счупете яйцата и към тях добавете кафявата захар.
Разбъркайте, докато се получи гладка смес за сочното брауни без остатъци от гранулираната захар. След това добавете пудрата захар и разбъркайте.
Към тези продукти добавете вече изстиналата шоколадова смес и ги смесете.
Добавете брашното и солта и разбъркайте внимателно с шпатула до гладка смес.
Накрая добавете шоколадовите капки разбъркайте всичко и го изсипете в продълговата тава (подмазана или с хартия за печене в нея) и сложете във предварително загрята на 180 °C фурна за 30 минути.
След като се изпече, извадете сочното брауни и се уверете, че е напълно изстинало, преди да го разрежете! Добър апетит!