Пилешки бутчета с кашкавал

ЕмануелаЕмануелаНовак
24/10/2014
"Уникални печени пилешки бутчета, които ще ви накарат да забравите притесненията си за килограмите и да си хапнете на корем "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 675
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете бутчетата в тавичка, залейте ги с виното и маслото, покрийте ги с фолио. Печете в умерена фурна.

След около 40 минути извадете бутчетата, а в соса, отделил се при печенето прибавете брашното, сметаната /в която са разбити жълтъците/ и кашкавала /без 3-4 с.л./.

Разбъркайте добре и залейте бутчетата. Поръсете с останалия кашкавал и запечете още 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар