Балсамов дресинг

Балсамов дресинг

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
6
7k
Балсамов дресинг1 / 2
28/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции100 мл
"Ние ще ви покажем как се прави балсамов дресинг, а вие ще решите къде ще го използвате"

Необходими Продукти

  • каперси - 1 ч.л., нарязани ситно
  • мащерка - 2 стръка
  • балсамов оцет - 2 с.л.
  • зехтин - 3 с.л. студено пресован
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Смесете каперсите, оронената мащерката и оцета в малка купа.

Разбийте с телена бъркалка, доливайки постепенно зехтина - бъркайте, докато всичко се комбинира.

Накрая овкусете със сол и черен пипер. Съхранявайте балсамовия дресинг в хладилник, ако няма да го използвате веднага.

Рейтинг

5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: