Начин на приготвяне
Накъсваме айсберга в купа, добавяме домата, нарязан на кубчета, и сиренето - натрошено. Сол, олио и дресинг. Омесваме.
Дресинга приготвяме, като смесваме киселото мляко с виното и горчицата, бъркаме.
Овкусяваме със сол и чесън на прах и пак бъркаме. Разреждаме с малко вода.
Разпределяме в 2 чинии зелената салата със сьомга.
Отстрани редим по половин авокадо - нарязано и по 1 яйце, пак на парчета.
Отгоре разпределяме сьомгата и сме готови със салатата за специални поводи.
Вижте още вкусни идеи за салата с авокадо и разберете крие ли рискове консумацията на сьомга.
Салата айсберг със сьомга и млечен сос е рецепта за специално меню.