Телешко с грах и ориз

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
30/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 630
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, прибавете нарязания лук, 2-3 с.л. олио и нарязаните на кубчета моркови.

Задушете на тих огън, докато месото остане само на мазнина. Прибавете ориза, още 1-2 с.л. олио, разреденото доматено пюре, граха.

Долейте още 400 мл гореща вода. Запечете ястието на фурна. Преди поднасяне поръсете с черен пипер.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар