Мусака с шунка и карфиол

БибиБибиНовак
07/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо890
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете карфиола, накъсайте го на розички и го сварете в подсолена вода до омекване.

Отцедете го и половината от него наредете в тавичка. Отгоре сложете ситно накълцаната шунка и върху нея - останалият карфиол.

Разбийте яйцата с киселото мляко, посолете на вкус и залейте мусаката. Отгоре поставете парченца масло и запечете в силна фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар