Колбаси с яйца и кашкавал

НадетоНадетоНовак
20/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 466
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете колбасите на тънки ивица, а лука - на ситно. Задушете лука в маслото и добавете колбасите. Нарежете гъбите на дребно и също ги добавете.

Обелете доматите, нарежете ги на ситно и ги прибавете към останалите продукти. Посолете, сложете лимонов сок и нарязан на ситно магданоз, след което отстранете сместа от огъня.

В отделен съд разбийте яйцата и прибавете настъргания кашкавал. В подходящ за печене съд сипете сместа с колбасите, залейте с яйцата, разбъркайте и запечете.

Обелете картофите, нарежете ги и ги изпържете в сгорещено олио. Поднесете ястието с пържени картофи.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар