Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с колбас и кашкавал

Омлет с колбас и кашкавал

ВероникаВероника
Новак
517
Омлет с колбас и кашкавал1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Хем разчиствате хладилника, хем приготвяте вкусна вечеря - перфектната комбинация"

Необходими Продукти

  • колбас - по избор
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • кашкавал - 100 г.
  • сол - на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват в купа. Към тях се прибавят нарязаните на кубчета кашкавал и колбас (по избор). Може кашкавалът да бъде настърган.

Разбърква се хубаво и се поръсва със сол на вкус. След това всичко се изсипва в тиган с нагорещено олио и се оставя на огъня.

След няколко минути внимателно се обръща. Когато омлетът стане готов, се поднася с шарена сол или с натрошено сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

милкан
милкан
лесно и вкусно
25.01.2016 13:18
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Този път го приготвих без кашкавал.
17.01.2016 16:46