Пилешки бургер

Пилешки бургер

EfrosiaEfrosia
Джедай
9434k1015k
Пилешки бургер1 / 2
25/07/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
"Загрявайте скарата, че първите гладници вече тропат на вратата"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 400 - 500 грама бутчета и гърди
  • лук - 1 малка главичка
  • магнадноз - 5 - 6 стръка
  • мащерка - 1 ч. л.
  • сос уорчестър - 1 с. л., може и соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният лук, месото и магданозът се смилат заедно до получаване на кайма.

Към тях се прибавят мащерката, сосът Уорчестър, черният пипер и солта.

Готовата кайма се покрива с фолио и се натиска с точилка, за да се разстели.

С помоща на метален пръстен се оформят бургерите.

Загрейте на котлона грил-тиган и изпечете бургерите.

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: