Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Бургери»Бургер с риба тон

Бургер с риба тон

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Бургер с риба тон
Снимка: Juliya
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Бургер с риба тон за нетрадиционалистите за Никулден."

Необходими Продукти

  • питки за бургер - 4 бр.
  • риба тон - 1 консерва
  • балсамов оцет - 2 ч.л.
  • сушен босилек - 1/2 ч.л.
  • песто - 4 с.л.
  • домати - 2 бр.
  • моцарела - 200 г
  • червен лук - 1/2 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцеждаме рибата тон от консервения сос, сипваме я в купа и намачкваме.

Добавяме балсамовия оцет и сушения босилек и разбъркваме.

Нарязваме лука на полумесеци, а доматите и моцарелата - на шайби.

Разрязваме питките за бургер на половинки и ги намазваме с пестото.

Разпределяме между бургерите еднакво количество риба тон, моцарела, домати, червен лук и няколко листа босилек.

Покриваме с горната част от питката и сервираме бургер с риба тон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: