Руски сметанов зефир с ананас

Марина НордМарина НордНовак1219
01/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се накисва в 400 милилитра вода. Щом набъбне, се разтваря на водна баня, без да кипва.

Ананасът се реже на парченца и се задушава с една чаша вода до пълното й изпаряване. Пасира се и се смесва със захарта и сметаната.

В тази смес се добавя желатинът и всичко се разбърква. Сместа се излива във форма за пудинг и се охлажда.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар