Начин на приготвяне
Нарежете айсберга на едри парчета, зеления лук - на дребно. Доматите почистете и нарежете на парчета.
Царевицата от консерва отцедете от течността.
На дъното на три чинии разпределете нарязаният айсберг, върху него поставете лука и подредете парчетата домати.
Поръсете със зърната царевица, разпределете маслините и поръсете със ситно нарязан магданоз.
Поръсете със сол и залейте салатата Айсберг със зехтин и сок от нар.
В центъра на всяка салата поставете топка бурата и с помощта на нощ разрежете на кръст.
Сервирайте с усмивка салата Бурата с Айсберг :)
Вижте още за това как да сервирате и хапвате Бурата. А знаете ли каква всъщност е разликата между Бурата и Моцарела.