Начин на приготвяне
В съд с капак се поставят стъклените спагети и се заливат с вряла вода. Затваря се капака и се оставят на страна за 5 минути.
Зеленчуците се нарязват на тънки пръчици. Гъбите нарязваме на филийки. В дълбок тиган се поставя малко олио и прибавяме лука, моркова, червената и зелената пиперка, тиквичките и гъбите.
Наливаме малко вода и оставяме зеленчуците да се задушат и омекнат. Прибавяме в тигана отцедените от водата спагети.
Разбъркваме и добавяме кокосовата сметана. Оставаме на тих огън до извиране на течността.
Добавяме сос Терияки и соев сос. Преди сервиране добавяме нарязаната на пръчици краставица.
Разбъркваме и сервираме стъклени спагети със зеленчуци.
Вижте още как да държите китайски клечки, както и как да направите китайска панировка.