Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Бяла риба с хрупкава коричка на фурна

Бяла риба с хрупкава коричка на фурна

Teodora KrumovaTeodora Krumova
Новак
113920
Бяла риба с хрупкава коричка на фурна
Снимка: Teodora Krumova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Вкусна бяла риба с хрупкава коричка, която може да хапвате без угризения"

Необходими Продукти

  • бяла риба - 1 кг
  • брашно - 100 г
  • галета - 150 г
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и почиствате бялата риба. Осолявате я.

Всяко парче го потапяте първо в брашното, след това в разбитите яйца и накрая в галетата.

Подреждате ги в тавичка и ги поливате с олио или зехтин.

Печете бяла риба с хрупкава коричка в умерена фурна до готовност.

Вижте още как лесно да почистим риба от кости, както и коя е подходящата за паниране риба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
40
30
20
11
Дай твоята оценка: