Медена тиква по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
11/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
85 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • тиква - 1 бр. (около 1 и ½ кг)
  • масло - 70 г
  • мед - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се обелва и се реже на кубчета.

Слага се в тава, отгоре се слагат парченца масло и всичко се пече на 200 градуса в продължение на 50 минути.

От време на време се разбърква, за да не загори. Добавя се медът и се връща във фурната за още 15 минути. Сервира се гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: