Телешки дроб по венециански

ЦаниЦаниНовак
13/11/2014
"Наистина цените самолетните билети паднаха драстично, но струва ли си за една порция телешки дроб да летите до Венеция "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 339
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете нарязания на парченца лук до пожълтяване. Нарежете черния дроб на парчета, изпържете го в сгорещеното олио.

Смесете го с изпържения лук, залейте с виното.

Оставете да се задушава за малко, посолете и поднесете веднага.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар