Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зеленчукова Салата»Салата от червено цвекло с хрян

Салата от червено цвекло с хрян

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Салата от червено цвекло с хрян1 / 2
26/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • червено цвекло - 5 - 6 глави
  • хрян - 1 с.л. настърган
  • чесън - 1 глава
  • олио - 200 мл
  • оцет - 200 мл
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре цвеклото и го изпечете във фурната. Обелете и го нарежете на тънки филийки, които се нареждат в буркан.

Между редовете се ръсят ситно нарязаните чесън и магданоз, настърган хрян и сол.

Залейте с олиото и оцета. Салатата може да се запази така до 2-3 седмици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: