Ледени бонбони с кафе

Петя
Петя
Новак
26/11/2014
"Енергизиращи бонбони, които носят наслада и прохлада "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо570
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте 250 г от маслото на крем с пудрата захар в подходящ за фризер съд.

Към крема прибавете жълтъците и кафето и разбийте с дървена лъжица до еднородна смес.

Оставете сместа да се втвърди във фризера. Извадете и оформете кръгли топчета, като най-добре е да се топят ръцете в студена вода, за да се загладят хубаво бонбоните.

Разтопете шоколада на водна баня с останалото масло. Залейте бонбоните с шоколадовата глазура.

Оставете ги за кратко във фризера. Преди да се сервират, бонбоните трябва да се поръсят с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар