Печена скумрия в пергамент

АсяАсяНовак
06/12/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 564
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • скумрия - 4 бр.
  • копър - 1 к.ч.
  • магданоз - 1 к.ч.
  • масло - 4 с.л.
  • червен пипер - 1 щипка
  • черен пипер
  • лимонова кора
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скумриите, измийте и ги посолете. Нарязаните копър, магданоз и другите подправки се смесват и се поливат с маслото.

Сместа се разпределя във вътрешността на рибите, след като се увиват по една в намаслена пергаментова хартия или станиол и се пекат върху скарата на умерено загрята фурна за 25-30 минути.

Поднесете скумриите топли с резенчета лимон.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар