Билково песто

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
09/12/2014
"С най-дъхавите билки от градината ще приготвите песто за чудо и приказ "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1 бурканче
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 897
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте билките и ги подсушете. Смесете ги в кухненски робот или блендер заедно с чесъна, аншоата, кедровите ядки и лимоновия сок.

Започнете да пасирате и постепенно да доливате от зехтина. Когато се получи фина паста и зехтинът е налят, разбъркайте внимателно с настърганото Пекорино или Пармезан.

Поднесете така приготвеното билково песто върху препечени филийки.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар