Тежка салата

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
20/12/2014
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 994
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелето на тънки ивици. Обелете сварените яйца, а шунката нарежете. Лукът се нарязва на полукръгчета.

Нарежете копъра, настържете кашкавала и яйцата на едро ренде.

В дълбока купа смесете зелето с яйцата, кашкавала, шунката и лука. Добавете копъра и поръсете със сол и черен пипер.

Разбъркайте, добавете сметаната и майонезата. Смесете отново, охладете салатата за половин час и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар