Задушени пържоли с бира

Задушени пържоли с бира

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
22/12/2014
"Знаете, че бирата е най-добрият приятел на пържолите, нали?"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 889
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете пържолите с част от маслото във фурната. Нарежете лука на тънки ивици и го задушете в останалото масло до златисто оцветяване.

Разстелете половината от задушения лук върху дъното на широка тенджера. Върху пласта лук наредете пържолите и ги покрийте с останалия лук.

Поръсете с черен пипер и сол, залейте с бирата. Захлупете тенджерата и оставете на тих огън до омекването на пържолите.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар