Друсан кебап с моркови и зелен боб

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
31/08/2010
"Дали тайната на вкуса е в раздрусването или само така ни се струва?"
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 764
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте боба и морковите, подсушете ги и нарежете морковите на тънки продълговати резени.

В тенджера загрейте мазнина, сложете нарязаното на парчета свинско да се запържи заедно с една чашка вода, сол, черен пипер на вкус. Котлонът не трябва да е силен.

Когато водата изври, свинското започва да се пържи и трябва непрекъснато да се бърка, за да не залепне и загори. Към края на пърженето се добавят нарязания на ситно лук, морковите и зеления боб.

Прибавя се доматеното пюре, виното похлупва се и се оставя да се задушава. На няколко пъти тенджерата се раздрусва както е с капака.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар