Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Домашни брускети с шарена сол

Домашни брускети с шарена сол

cvetomiracvetomira
Новак
1354
Домашни брускети с шарена сол2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Брускетите не са нищо повече от препечени филийки хляб или франзели, ето и рецептата за тях"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • зехтин
  • сол
  • шарена сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки, които имат дебелина около 0.5 см. Подредете ги в широка тава една до друга, полейте с малко зехтин отгоре и поръсете със сол и шарена сол.

Обърнете ги и повторете процедурата от същата страна.

Пъхнете ги да се изпекат до апетитен загар в загряна на около 220 градуса фурна.

По подобен начин може да приготвяте и крутони за супи.

Готовите брускети може да гарнирате отгоре с различни плънки и дипове, както и с нарязани ситно и овкусени зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: