Бомбари

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Бомбари1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г по - тлъсто
  • праз - 2 стръка (300 г)
  • доматено пюре - 100 г
  • вино - 250 мл
  • червен пипер - 5 г
  • черен пипер
  • люти чушки - 1 лютива пиперка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете до омекване нарязаното месо и праз. Добавете и разбъркайте с червения пипер, доматеното пюре, виното и нарязаната лютива пиперка.

Посолете ястието на око, прехвърлете в тава и поръсете с черен пипер.

Изпечете в загряна фурна, докато остане на мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Съйко
Съйко
За съжаление това нещо няма нищо общо с бомбарите! Който навремето ги е ял в Бомбарника на "Тримонциум" или където и да е в Пловдив ще Ви обясни какво представляваха бомбарите и защо не могат да имат нищо общо с тази кавърма!
12.07.2015 12:04
1