Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста със сьомга и хайвер

Паста със сьомга и хайвер

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Паста със сьомга и хайвер2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • паста - 350 мидички, фусили или др.
  • сьомга - 120 г пушена
  • копър - 1 с.л.
  • кисело мляко - 280 г нискомаслено
  • черен пипер - на зърна
  • сол
  • лимони - сок и кора от 1 бр.
  • хайвер - 30 г червен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата, отцедете добре и оставете настрана. Нарежете сьомгата и я добавете към пастата. Поръсете с копъра, за да се смеси всичко много добре.

Добавете киселото мляко и овкусете с черен пипер. Прибавете лимоновия сок и лимоновата кора и поднесете пастата с хайвер най-отгоре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: