Украинска салата със цвекло и хрян

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
26/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо853
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се реже на ситно. Чесънът се обелва и се реже на ситно. Магданозът се смесва с чесъна и хряна. Цвеклото се измива и се запича във фурната.

Когато е готово, се обелва и се нарязва на кръгчета, които се подреждат в буркан. На всеки ред кръгчета се поръсва с магданоз, чесън и хрян.

Накрая се поръсват със сол и се заливат с олиото и оцета. Така приготвена салатата може да се запази до месец в хладилника.

Ренде за краставици и тиквички на спирали-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Ренде за краставици и тиквички на спирали
3.99 лв.
2.99 лв.
Виж ››

Красиво оформени краставици и тиквички само с няколко движения и помощта на тази лесна за почистване в съдомиялна ренде острилка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар