Пъстърва En Papillote (в хартия)

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър11862813181
24/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 105
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете по едно клонче розмарин в корема на всяка пъстърва. Нарежете лука на ситно и разтопете половината масло. Вземете 4 бр. хартия за печене, намажете ги с масло и сложете в тях по 1 пъстърва.

Около всяка пъстърва нарежете лук, поръсете със сол, пипер и лимонов сок. Намажете рибите с разтопеното масло. Увийте рибата с хартия и я изпечете в загрятата фурна за 10-15 минути.

В оставащото масло запечете бадемите, добавете сол, пипер и лимонов сок. Малко преди да са готови добавете и малко розмарин, Сервирайте всяка пъстърва в хартията, поръсена с бадемите и украсена с лимонови резени. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар