Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Плодове в сироп от червено вино

Плодове в сироп от червено вино

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Плодове в сироп от червено вино1 / 2
21/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • червено вино - 1 л
  • вода - 200 мл
  • захар - 460 г
  • карамфил
  • портокалова кора - от 1 портокал
  • канела - 1 пръчка
  • плодове - пресни по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете сироп като кипнете водата, виното, захарта, карамфила, портокаловата кора и канелата.

Варете около 30 минути, махнете от котлона и оставете настрана да се охлади.

След това го сложете в хладилник. Почистете плодовете и ги нарежете.

Махнете карамфила и канелата от сиропа и с него залейте плодовете. Сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: