Начин на приготвяне
Отстранете коричките на филиите и ги нарежете на кубчета. Сложете ги в дълбок съд. Загрейте 1 с.л. зехтин и запържете ситно нарязания лук до омекване. Добавете прясното мляко, сол и черен пипер.
Оставете сместа да поври 4-5 минути на тих огън, след това залейте с нея хлебните кубчета. Поръсете със ситно нарязан магданоз. Сложете наситнените маслини и разбитите яйца. Объркайте добре и оставете сместа 5 минути да се охлади.
Прехвърлете тестото върху лист алуминиево фолио, завийте на руло, запечатайте двата края и варете в подсолена вода за около 25 минути. Нарежете рулото на филийки и запържете в останалия зехтин до получаването на хрупкава коричка.