Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с песто от рукола

Брускети с песто от рукола

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Брускети с песто от рукола1 / 2
26/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Да хапнем вкусно по италиански, а и пестото от рукола си го бива"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 малък
  • рукола - 1 връзка
  • чесън - 2 скилидки
  • кедрови ядки - 1/4 ч.ч.
  • черен пипер
  • пармезан - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе брускети, като нарежете хляба на малки парчета. Топнете ги в зехтин набързо и ги запечете във фурна или на грил.

Намажете ги с чесън. В домакински робот смесете продуктите за пестото.

Когато сместа стане хомогенна, бавно добавете към нея достатъчно зехтин, за да се получи гъста паста. Добавете пармезана. Намажете брускетите с пестото и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: