Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Дипове»Дип със зелен лук и джинджифил

Дип със зелен лук и джинджифил

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Дип със зелен лук и джинджифил2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • крема сирене - 280 г
  • зелен лук - 4 стръка
  • чушки - 1 бр. зелена
  • краставици - 1/4 бр. обелена
  • чесън - 1 скилидка
  • джинджифил - 2.5 см корен
  • къри - 1 ч.л.
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • кориандър
  • морска сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте крема сиренето със зеления лук, чушката, краставицата, чесъна и джинджифила.

Добавете кърито, доматеното пюре и овкусете със сол.

Поръсете с кориандър и охладете дипа 30 минути преди да сервирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: