Свински пържоли с краставички и кашкавал

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 688
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

От хляба и 2 от яйцата направете пържени филийки. Наредете ги на дъното на намаслена тавичка и върху всяка филия се поставя по една пържола (пържолите са предварително изпържени до златисто).

Върху пържолите се слага пушено сирене, след това нарязани кисели краставички и по парче шунка.

В средата се забожда по една клечка за зъби, за да се запази целостта на всеки стек. Залейте със смес от яйце и настъргания кашкавал. Запечете за 10 минути в предварително загрята фурна.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар