Желиран език по мексикански

21/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 055
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява до готовност, като към средата на варенето се добавят лукът и морковите, нарязани на кубчета. Когато са готови, се отцеждат, а в бульона се сипва желатинът.

Свареният език се обелва, нарязва се на филийки и заедно с морковите, лука и нарязаните кисели краставички и магданоз.

Яйцата се режат на кръгчета. В съд се слагат зеленчуците, отгоре се нареждат яйцата. Залива се с бульона и се оставя да се желира. Сервира се, гарниран с настърган на ситно хрян.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар